همزمان با دهه ولایت صورت گرفت؛
افتتاح بانک خون
مدیرعامل مجتمع خیرین تربت جام از افتتاح و بهره برداری بانک خون تربت جام خبرداد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی جام روز، محمود جامی، مدیر عامل مجتمع خیرین تربت جام، اظهار داشت: بانک خون تربت جام به همت خیرین سلامت و همکاری شبکه بهداشت ودرمان همزمان با دهه ولایت در محل بیمارستان طالقانی افتتاح شد و فعالیت خود را از امروز آغاز کرد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, جام روز, جام روز, جام روز,,
وی افزود :بانک خون تربت جام با هزینه 600 میلیون ریال وسایل و امکانات بابت خون گیری خریداری و تجهیز گردید.
,,
جامی تصریح کرد: با شروع فعالیت بانک خون نیازهای خونی شهرستانهای همجوار نیز تامین می گردد.
,,
وی با قدردانی از خیرین سلامت در راه اندازی بانک خون ابراز داشت: شهروندان جهت اهدای خون و اهدای زندگی به بیماران به مرکز بانک خون مراجعه نمایند.
,,
مدیر عامل مجتمع خیرین تربت جام همچنین از خیرین سلامت خواست در جهت تامین هزینه زمین و احداث مکان مناسب با وسعت مورد نیاز بانک خون مجمع خیرین سلامت را یاری کنند.
,,
وی گفت: در حال حاضر بانک خون در ساعت اداری اقدام به خون گیری از مراجعین می کند در صورت تکمیل چارت تشکیلاتی در عصر هم به خون گیری مشغول می باشد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه