ترامپ از سوء قصد جان سالم به در برد

ترامپ از سوء قصد جان سالم به در برد
جوانی که قصد داشت به دونالد ترامپ نامزد نامزد حزب جمهوری خواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در لاس وگاس شلیک کند دستگیر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پایگاه گاردین نوشت: در پیاده روی آخر هفته دونالد ترامپ در لاس‌وگاس، فردی سعی کرد که به او نزدیک شده و به او شلیک کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه گاردین نوشت: در پیاده روی آخر هفته دونالد ترامپ در لاس‌وگاس، فردی سعی کرد که به او نزدیک شده و به او شلیک کند.,

قرار است میشل استیون سندفور 19 ساله که گفته می‌شود اهل انگلیسنیا است، به زودی در دادگاه شهری نوادا محاکمه شود.

, قرار است میشل استیون سندفور 19 ساله که گفته می‌شود اهل انگلیسنیا است، به زودی در دادگاه شهری نوادا محاکمه شود.,

بنا بر گزارش های منتشر شده از دادگاه مربوطه، روز شنبه او به محل پیاده‌روی دونالد در کاسینوی "ترژر آیلند" رفته و قصد تیراندازی و ترور ترامپ را داشته است اما توسط پلیس و محافظان دستگیر شده است.

, بنا بر گزارش های منتشر شده از دادگاه مربوطه، روز شنبه او به محل پیاده‌روی دونالد در کاسینوی "ترژر آیلند" رفته و قصد تیراندازی و ترور ترامپ را داشته است اما توسط پلیس و محافظان دستگیر شده است.]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه