برنامه ریزی داعش برای اشغال بغداد و کربلا
قاسم صباح بدعان الشیحاوی مسئول نظامی تروریست های داعش در فلوجه که توسط نیروهای عراقی دستگیر شده است، اذعان کرد که این گروه تروریستی برای اشغال بغداد و کربلا برنامه ریزی کرده بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ الشیحاوی مسئول نظامی تروریست های داعش در فلوجه در گفت وگو با شبکه خبری المیادین اعلام کرد: هدف داعش از این طرح مشغول کردن نیروهای عراقی و رویگرداندن آنان از محاصره فلوجه بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,در گزارش المیادین درباره الشیحاوی اعلام شد که وی مسئول نظامی در گروه تروریستی داعش بود که در جنگ چریکی مهارت دارد.
,
وی همچنین مسئول مدیریت عملیات در داخل فلوجه بود که به دام نیروهای عراقی افتاد.
,
گروه تروریستی داعش پس از آزادسازی فلوجه از سوی نیروهای عراقی از سه محور شمالی، غربی و جنوبی عقب نشینی کرد.
,
این گروه تروریستی قصد داشت پس از خروج از فلوجه به کربلا حمله کند تا نیروهای عراقی مجبور شوند برای حمایت از امنیت کربلا از فلوجه عقب نشینی کنند.
,
یک ماه و نیم پیش نیروهای عراقی مواضع تروریست های داعش در فلوجه را محاصره کرده و آنان را مجبور به عقب نشینی از این شهر کردند.
,
موفقیت نیروهای عراقی در فلوجه در حالی صورت گرفت که حامیان تروریست ها به شدت به دولت عراق فشار می آوردند تا از محاصره و پیشروی در فلوجه با ادعای این که مردم این شهر در خطر هستند، دست بردارند.
,
رسانه های سعودی و غربی مدعی بودند که بیشتر مردم فلوجه با داعش بیعت کرده و از آنها حمایت می کنند ولی زمانی که رزمندگان عراقی وارد این شهر شدند و آن را از وجود تروریست های داعش پاکسازی کردند، مردم فلوجه با استقبال از نیروهای عراقی، نسبت به ازادی فلوجه و خود ابراز شادمانی کردند.
,
منبع: ایرنا
, ایرنا]
ارسال دیدگاه