وقتی ضابطه فدای رابطه می شود/ واگذاری دکه ها در سقز با کدام قانون همخوانی دارد؟!

وقتی ضابطه فدای رابطه می شود/ واگذاری دکه ها در سقز با کدام قانون همخوانی دارد؟!
به تازگی یک دکه د‌ر جوار مسکن مهرهای جاقل مشغول به فروش مواد غذایی و مایحتاج روزانه ساکنین این محل است؛ حال سوال اینجاست که صاحب این دکه دارای نسبت فامیلی با کدام مدیر است؟!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گولان سقز، پس از واگذاری مسکن های مهر در شهرستانهای سقز مشخص شد این واحدهای مسکونی دارای هیچ گونه امکانات؛ رفاهی، آموزشی، تفریحی، ورزشی، فرهنگی، اجتماعی نیستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گولان سقز,

 هر چند اقداماتی در حال انجام گرفتن است. بیش از ۸۰۰ واحد مسکن مهر « جاقل » در حال حاضر مسکونی بوده که خانواده های زیادی در آنها زندگی می‌کنند. جای تعجب بسیاری است به تازگی یک « دکه» د‌ر آنجا گذاشته شده و مشغول به فروش مواد غذایی و مایحتاج روزانه ساکنین این محل است؛ و روبروی همان دکه شخص دیگری در حال زیرسازی با بلوک برای ساخت دکه ای مشابه می باشد!!!

,

 

,

شهرداری، شورای شهر،  مسکن و شهرسازی باید پاسخگو باشند واگذاری این « دکه » به چه صورتی انجام گرفته است؟

,

آیا واگذاری نباید از طریق آگهی عمومی به مزایده گذاشته شود؟

,

صاحب این دکه دارای  نسبت فامیلی با کدام مدیر است؟

,

آیا مسکن مهر جاقل دارای اماکن تجاری نیست که واگذاری بدین شکل انجام می‌شود؟

,

آیا جوانان بیکار با مدارک حداقل لیسانس تقاضای مورد مشابه را ندادند؟

,

وظیفه‌ی شورای شهر در قبال چنین واگذاری چیست؟

,

آیا مسکن و شهرسازی حق واگذاری چنین موردی را دارد؟

,

آیا  فروش محصولات غذایی به مجوز و پروانه کسب نیاز ندارد ؟

,

آیا « دکه» ای دیگر د‌ر حال احداث می باشد؟

,

 

,

واقعیت را باید پذیرفت که سقز شهر دچار هرج و مرج شده است... جوانان تحصیل کرده زیادی بیکار هستند اما بدلیل اینکه پارتی یا سفارش شده ی یکی از مدیران یا شخصیت ها نیستند؛ همچنان جویای کار می باشند د‌ر صورتی که افراد دیگری که اتفاقاً تحصیلات دانشگاهی ندارند، هر روز در ادارات و شهرداری بدون اینکه اگهی استخدامی داده باشد جذب شوند .

,

انتهای پیام /

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه