آتش سوزی در یک کارخانه پنبه پاک کنی در شهرستان پارس آباد + عکس

آتش سوزی در یک کارخانه پنبه پاک کنی در شهرستان پارس آباد + عکس
یک کارخانه پنبه پاک کنی در روستای عبدالرضاآباد از توابع شهرستان پارس آباد دچار آتش سوزی شد که بخشی از انبار ضایعات تبدیل به خاکستر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آران مغان، مسئول خدمات ایمنی و آتش نشانی شهر پارس آباد در این زمینه گفت: حوالی ساعت 20 روز جمعه انبار ضایعات یک کارخانه پنبه پاک کنی واقع در روستای عبدالرضاآباد (قره قباق حسنخانلو) دچار آتش سوزی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آران مغان, آران مغان, آران مغان,

واحد رحیمی افزود: بلافاصله پس از این اتفاق، ماموران آتش نشانی پارس آباد در محل آتش سوزی حاضر و با تلاش های چند ساعته آتش نشانان پارس آباد شعله های پیش از رسیدن به انبار اصلی این کارخانه پنبه مهار شد.

,

وی با بیان اینکه انبار اصلی این کارخانه سال قبل نیز دچار آتش سوزی شده بود، گفت: این حادثه خوشبختانه تلفات جانی نداشت.

,

مسئول خدمات ایمنی و آتش نشانی شهر پارس آباد تصریح کرد: علت و میزان خسارت وارد شده این آتش سوزی در دست بررسی است.

,

 

,

///

, ///,

///

, ///,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه