logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

هدف‌مان اهتراز پرچم ایران است؛

طباطبایی: ژاپن شطرنج نابینایان را از پاراآسیایی ناگویا حذف کرده/ وزیر ورزش نگاه حمایتی به فدراسیون نابینایان دارد

طباطبایی: ژاپن شطرنج نابینایان را از پاراآسیایی ناگویا حذف کرده/ وزیر ورزش نگاه حمایتی به فدراسیون نابینایان دارد
رئیس فدراسیون نابینایان و کم‌بینایان گفت: هدف ورزش نابینایان و کم‌بینایان، اهتزار پرچم مقدس ایران در بازی‌های پاراآسیایی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدحسن طباطبایی رئیس فدراسیون نابینایان و کم‌بینایان در حاشیه بازدید وزیر ورزش از اردوی تیم‌های اعزامی به پاراآسیایی ناگویا، عنوان کرد: چهار رشته فدراسیون نابینایان به ناگویا اعزام می‌شوند. یک شناگر، تیم فوتبال، گلبال و جودو به پاراآسیایی می‌روند که همگی در بخش مردان هستند. بچه‌های نابینا در دوومیدانی نیز هستند که با هماهنگی فدراسیون پارادوومیدانی اعزام می‌شوند.

وی افزود: با توجه به شرایطی که بچه‌ها دارند و میزبانی ژاپن که رقابت نزدیکی با کل کاروان ما در دوره گذشته داشت، امسال شرایط ویژه‌ای داریم. با این حال، تیم نابینایان مصمم است، برای کشور مدال‌های خوشرنگی به دست بیاورد.

طباطبایی در خصوص حضور وزیر ورزش در اردوی تیم‌های اعزامی، بیان کرد: انصافا وزارت ورزش و شخص وزیر به فدراسیون نابینایان نگاه حمایتی و ویژه دارد. موضوعات و مشکلاتی که با وی در میان می‌گذاریم، در کمترین زمان ممکن، حل و فصل می‌شود و انصافا وزیر، پشتوانه گرمی برای خانواده ورزشی نابینایان است. امیدوارم ورزشکاران بارها پرچم مقدس ایران را در ژاپن برافراشته کنند.

رئیس فدراسیون نابینایان و کم‌بینایان، عنوان کرد: شرایط فنی مسابقات قابل پیش‌بینی نیست، چرا که میزبان‌ بر اساس وضعیت خودش، برخی رشته‌ها را کم و زیاد می‌کند. قاعدتا این مسائل روی نتایج سایر کشورها تاثیر می‌گذارد. به طور مثال ژاپن، شطرنج نابینایان را از پاراآسیایی ناگویا حذف کرد، در حالی که ما در دوره گذشته، چند طلا در شطرنج نابینایان گرفتیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه