منابع حاوی آنتی اکسیدان ها را بشناسید
آنتی اکسیدان ها مواد شیمیایی طبیعی هستند که موجب توقف فعالیت سایر مواد شیمیایی موسوم به رادیکال های آزاد می شوند.
[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رادیکالهای آزاد به طور طبیعی در بدن تشکیل میشوند و در واقع نقش مهمی در بسیاری از فرآیندهای روزانه نظیر ورزش و متابولیسم ایفا میکنند. اما وجود میزان بالا رادیکالهای آزاد در بدن میتواند خطرناک باشد چراکه با آسیب به سلولها میتوانند منجر به سرطان شود.
,
شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
بدن برای مقابله با رادیکالهای آزاد شروع به تولید مقادیری آنتی اکسیدان های موردنیاز میکند و فرد میتواند از طریق یک رژیم غذایی سالم، بخصوص میوهها و سبزیجات رنگی، بقیه آنتی اکسیدان های لازم را دریافت کند.
,
,
آنتی اکسیدان های معروف غذایی و منابع این ماده عبارتند از:
,
,
• بتا کاروتن: هویج، کدو، سیب زمینی شیرین.
,
,
• لیکوپن: گریپ فروت صورتی، گوجه فرنگی (پخته شده)، هندوانه.
,
,
• لوتئین: بیشتر سبزیجات سبز برگ سبز.
,
,
• سلنیوم: غلات، منابع پروتئین، آجیل، حبوبات.
,
,
• ویتامین A: کره، تخم مرغ، شیر، کبد.
,
,
• ویتامین C: انواع توتها، پرتقال و دیگر مرکبات، طالبی، فلفل دلمهای، کلم بروکلی، کلم، پاپایا، گوجه فرنگی.
,
,
• ویتامین E: بادام، فندق، سایر مغزیجات آجیلی، و دانهها و روغن شان.
,
,
توتها بیش از هر میوه دیگری دارای بالاترین میزان آنتی اکسیدان هستند. کلم و اسفناج از منابع اصلی در گروه سبزیجات بشمار می ایند.
,
,
منبع: مهر
]
به اشتراک گذاری این مطلب!
ارسال دیدگاه