اخبار داغ

مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف مرکزی عنوان کرد

کاهش سهمیه آرد ۱۰۱نانوایی اراک به علت کاهش ساعت پخت/ تمامی واحد صنفی خبازی ملزم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی هستند

کاهش سهمیه آرد ۱۰۱نانوایی اراک به علت کاهش ساعت پخت/ تمامی واحد صنفی خبازی ملزم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی هستند
مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف مرکزی گفت: طی بازرسی‌های صورت گرفته تعداد ۱۰۱واحد صنفی به علت عدم رعایت ساعت کاری پخت نان برخورد قانونی صورت گرفته و سهمیه آرد مصرفی کاهش یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زارع مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف مرکزی در گفتگو با دیارآفتاب؛ از تشدید بازرسی در قالب گشت‌های مشترک در خصوص رعایت ساعت کاری پخت نان و همچنین پروتکل‌های بهداشتی خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارآفتاب,

زارع اظهار کرد: بازرسی از واحدهای صنفی خبازی در قالب گشت‌های مشترکی با  حضور مدیر بازرسی اتاق اصناف، مدیرکل غله، نماینده فرمانداری و اتحادیه خبازان پیرامون نظارت بر رعایت ساعت کاری پخت نان و دستورالعمل‌های بهداشتی صورت گرفت.

وی ادامه داد: طی بازرسی‌های صورت گرفته تعداد ۱۰۱واحد صنفی به علت عدم رعایت ساعت کاری پخت نان برخورد قانونی صورت گرفته و سهمیه آرد مصرفی کاهش یافت.

مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف مرکزی خاطرنشان کرد: تمامی واحد صنفی خبازی در سطح شهرستان ملزم به رعایت ساعت کاری پخت نان و  رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌باشند در صورت عدم رعایت برخورد قانونی خواهد شد.

بیش از ۵۹۰  نانوایی در شهرستان اراک فعالیت دارند.

انتهای پیام/

,

زارع اظهار کرد: بازرسی از واحدهای صنفی خبازی در قالب گشت‌های مشترکی با  حضور مدیر بازرسی اتاق اصناف، مدیرکل غله، نماینده فرمانداری و اتحادیه خبازان پیرامون نظارت بر رعایت ساعت کاری پخت نان و دستورالعمل‌های بهداشتی صورت گرفت.

,

وی ادامه داد: طی بازرسی‌های صورت گرفته تعداد ۱۰۱واحد صنفی به علت عدم رعایت ساعت کاری پخت نان برخورد قانونی صورت گرفته و سهمیه آرد مصرفی کاهش یافت.

,

مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف مرکزی خاطرنشان کرد: تمامی واحد صنفی خبازی در سطح شهرستان ملزم به رعایت ساعت کاری پخت نان و  رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌باشند در صورت عدم رعایت برخورد قانونی خواهد شد.

,

بیش از ۵۹۰  نانوایی در شهرستان اراک فعالیت دارند.

,

انتهای پیام/

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه