سرمربی و بازیکن استقلال چه گفتند؟

بختیاری‌زاده: بازیکنانم فوق‌العاده و کم اشتباه بودند/ سحرخیزان: در رختکن هم‌قسم شدیم السد را ببریم

بختیاری‌زاده: بازیکنانم فوق‌العاده و کم اشتباه بودند/ سحرخیزان: در رختکن هم‌قسم شدیم السد را ببریم
سرمربی و بازیکن تیم فوتبال استقلال پس از شکست السد قطر در کنفرانس مطبوعاتی صحبت کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛در هفته نخست رقابتهای لیگ نخبگان آسیا استقلال در یک بازی برتر با نتیجه ۳ بر صفر السد قطر را شکست داد. 

سهراب بختیاری زاده سرمربی و سعید سحرخیزان مهاجم استقلال در نشست مطبوعاتی بعد از این باری صحبت کردند. 

بختیاری‌زاده: بازیکنانم فوق‌العاده و کم اشتباه بودند

سهراب بختیاری‌زاده سرمربی استقلال پس از برتری ۳ بر صفر تیم فوتبال استقلال مقابل السد قطر در هفته اول لیگ نخبگان آسیا، اظهار داشت: ضمن خسته نباشید به تیم خوب السد که شک ندارم یکی از بهترین تیم‌های آسیاست، به بازیکنانم تبریک و خسته نباشید می‌گویم. آنها امشب فوق العاده بودند و کمترین اشتباه را در جریان بازی داشتند. به هواداران پرشور باشگاه بزرگ استقلال تبریک می‌گویم. خیلی خوشحالم که خوب بازی کردیم و یک تیم بزرگ را شکست دادیم و امیدوارم این روند را ادامه دهیم.

وی در مورد برگزاری بازی خانگی استقلال در ورزشگاه بصره عراق تصریح کرد: دوست داشتیم در کشور خودمان بازی داشته باشیم. ما هواداران زیادی داریم که عاشق تیم‌شان هستند و می‌توانند در تهران جو سنگینی برای هر تیمی درست کنند، اما به خاطر شرایطی که پیش آمد، کشور دوست و همسایه عراق را انتخاب کردیم. شهر بصره را انتخاب کردیم و می‌دانستیم اینجا شرایط بیشتر به سود ما خواهد بود. یکبار دیگر از هوادارانی که از بصره و خوزستان آمدند و به تیم کمک کردند، تشکر می‌کنم.

سحرخیزان: در رختکن هم‌قسم شده بودیم السد را ببریم

سعید سحرخیزان مهاجم استقلال پس از برتری ۳ بر صفر تیم فوتبال استقلال برابر السد قطر گفت: قبل از هر چیزی دوست دارم ۳ امتیاز بازی را به هواداران تقدیم کنم، چه آنهایی که در استادیوم حضور داشتند و چه کسانی که نبودند. دوست داشتیم این بازی در ایران و در حضور هواداران‌مان برگزار شود. شما می‌دانید چه هواداران بزرگ و پرشوری داریم.

وی در مورد انتخابش به عنوان بهترین بازیکن زمین تصریح کرد: اگر بازیکنی بهترین بازیکن زمین می‌شود حاصل تلاش کل تیم است. باید از هم تیمی‌هایم تشکر کنم و اگر ما در خط جلو گل می‌زنیم، حاصل تلاش تیم است، تیمی که بازیکنانش از خودگذشتگی می‌کند. می‌دانستیم بازی سختی داریم و در رختکن هم قسم شده بودیم که این بازی را ببریم. تیم حریف از قبل طوری آمد که بازی را ببرد اما ما تا آخرین لحظه جنگیدیم و خوب دفاع کرده و کمترین اشتباه را داشتیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه